“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

Wie ben ik

 

Hallo daar en welkom op mijn website. Ik ben Myrthe Kramer, geboren in het jaar 1987. Sinds een tijdje ben ik erachter dat ik het vermogen heb om energie van anderen waar te nemen. Energie die zich zowel in het lichaam bevindt als er buiten en waarin enorm veel informatie over de desbetreffende persoon te vinden is. Het is een vermogen waar ik mij heel lang niet bewust van was, totdat twee personen onafhankelijk van elkaar dit tegen mij zeiden en er een deur bij mij open ging. Ik besloot om dit verder te onderzoeken. Hoe waar was het wat zij zeiden? Een cursus intuïtieve ontwikkeling volgde en vanaf dat moment was en ben ik niet meer te stoppen. Ik heb zowel de Reading opleiding als de Toegepaste Healing training bij Resonance afgerond en nu ben ik zelfs begonnen aan de opleiding Intuïtief coachen en assisteer ik bij de basiscursussen.

Al deze trainingen hebben mij geleerd om verbinding te kunnen maken met een ander vanuit neutraliteit en met een open hart. Vanuit deze verbinding stel ik mijzelf, mijn intuïtie, beschikbaar om dat waar te nemen van de ander wat graag in het licht gezet wil worden, oftewel wat er gezien wil worden. Geen mening hebben over hetgeen dat ik waarneem is belangrijk. Daarvoor in de plaats gebruik ik vriendelijke nieuwsgierigheid om te onderzoeken wat er speelt, wat het betekent en wat er nodig is.

Momenteel werk ik op twee manieren met energie, namelijk via een reading of een healing. WIl je hierover meer weten? Klik dan op één van de onderstaande buttons:

Zo nu en dan zal ik een blog schrijven over mijn persoonlijke ontwikkeling. Mocht je het interessant vinden om deze te lezen klik dan HIER of meld je HIER aan voor de nieuwsbrief.