“Wholeness for humans depends on the ability to own their own shadow”

– Carl Jung

Reading

Heb je behoefte aan wat meer helderheid in je leven of ben je nieuwsgierig naar waar je op dit moment staat in het leven? Dan kan een reading je daarbij helpen. Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in jouw leven afspeelt en waarom.

Het readen is een techniek die ik gebruik om bewust informatie, die zich bevindt in jouw energiesysteem, met mijn intuïtie waar te kunnen nemen, vanuit neutraliteit en met een open hart.

Alles wat we meemaken vloeit voort uit persoonlijke “lessen” en “thema’s” die we in ons leven te doorgronden hebben. Dit wordt als het ware opgeslagen in jouw energiesysteem. Wanneer we onze thema’s (h)erkennen kunnen we zelf bepalen hoe we er mee om willen gaan, welke keuzes we willen maken en kunnen we zelf het heft in handen nemen.

Tijdens een reading maak ik verbinding met jouw innerlijke en onbeschadigde kern, door het regelmatig vragen van jouw voor- en achternaam. In die verbinding ontvang ik die informatie over jou die graag in het licht gezet wil worden en de aandacht wil krijgen. Deze informatie kan onder andere gaan over blokkades, onverwerkte ervaringen, patronen, belemmerende overtuigingen, potentie, verlangens en behoeftes.

Een  reading bestaat uit drie onderdelen:

– de boomreading: hier wordt een algemeen beeld geschetst van jouw huidige levensfase met behulp van een boom als metafoor. Tijdens dit onderdeel wordt er gekeken naar je leerthema van dit moment. Waar gaat het nu om in je leven?

– de chakrareading: chakra’s zijn energiecentra in je lichaam die levensenergie ontvangen, assimileren en uitdrukken. Tijdens dit onderdeel wordt er gekeken naar je innerlijke wereld. Wat speelt er zich binnen in jou af? (Wil je iets meer weten over chakra’s, bekijk dan het filmpje ‘How to open your 7 chakra’s’, te vinden op deze pagina)

– de aurareading: auralagen zijn energielagen om je fysieke lichaam heen. Het kijken naar je aura’s geeft onder andere informatie over hoe je naar de buitenwereld toe treedt, hoe je je laat zien en/of wat je laat zien.

Essentieel is om te weten dat je alleen gelezen kan worden als je daar zelf toestemming voor geeft en dat alleen die informatie zich laat zien die op dat moment van wezenlijk belang is. Na de reading is er ruimte om wat vragen te stellen. Indien blijkt dat een bepaalde kwestie meer aandacht behoeft, dan zal een specifieke vervolgreading aangeraden worden.

Een reading kan ook op afstand worden gedaan via videobellen (Zoom, Skype of Facetime).

Testimonial

Ik had het voorrecht om door een van mijn yogaleerlingen een reading te mogen ontvangen in het kader van haar afstuderen. Een reading vraag je je af? Op welk onderwerp? Dat was ook mijn eerste rationele gedachte…

Maar een reading van mijn persoon dus. Vanuit haar weten, voelen en zien. WAUW. Het was zo prachtig! Vooral natuurlijk spannend, maar Myrthe voerde de sessie zo mooi en veilig uit. Ik maakte weer even contact met mijn diepste zijn. De schoonheid én de pijn kregen de ruimte.

Het werd duidelijk hoe ik mijn liefde nóg vrijer wil laten stromen en mijn angsten hun juiste plekje toewijs.

Lieve Myrthe, bedankt voor deze hartverwarmende ervaring. Ik wens je enorm veel moois toe met je praktijk!

Iva Gration

Natuurcoach, Daily Nature