“Of great significance to me was the realization that healing does not always mean that the pshysical body recovers from an illness. Healing can also mean that one’s spirit has released long-held fears and negative thoughts toward oneself or others. This kind of spiritual release and healing can occur even though one’s body may be dying physically”

 

– Caroline Myss

Healing

 

Ieder mens beschikt over zelfhelende vermogens. Door in het leven opgelopen deuken, indringende ervaringen, zoals onverwerkte trauma’s en daardoor gecreëerde belemmerende overtuigingen, is je energie vaak uit balans. Dat zelfhelende vermogen kan geremd, of zelfs geblokkeerd, geraakt zijn omdat de helende stroom van energie in jouw energiesysteem niet meer zo vrij kan bewegen.

Tijdens een healing, waarin ik jouw energie in beweging breng, communiceer ik als het ware met jouw innerlijke en onbeschadigde kern. Vanuit deze bron wordt duidelijk waar jouw systeem behoefte aan heeft en wat ervoor nodig is om je energie weer in beweging te brengen. Hoewel ik tijdens een healing niet zoals bij een reading aan je kern vraag wat er speelt, kan tijdens een healing toch informatie naar boven komen. Aan het einde van de healing ontvang je dan ook een terugkoppeling over wat ik heb gedaan en waargenomen.

Wanneer ik bezig ben met de healing hoef je alleen maar te zitten en als je het prettig vind mag je ook liggen. Wat fysiek contact betreft; het kan zijn dat ik je zacht aanraak op de schouders, rug, knieën en voeten. Daarvoor vraag ik je tevoren altijd om toestemming. En als dit, om wat voor reden dan ook, voor jou onprettig is dan laat ik dat achterwege.

Een healing kan ook op afstand gedaan worden met of zonder videobellen (Zoom, Skype of Facetime). Wanneer je kiest voor een afstandshealing zonder videoverbinding, kun je tijdens de healing je eigen ding blijven doen. Je hoeft er niets voor te laten. Na de healing stuur ik je per e-mail een kort verslag van wat ik gedaan heb en eventueel ben tegengekomen.